Simon Zenke, este optimist: ”Meci cu meci, până în play-off”

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I.

vivre.ro

Fotbalistul nigerian Simon Terwase Zenke a obţinut o lovitură de la 11 metri, apoi a fost schimbat. La finalul partidei, a mărturisit şi de ce a ales să iasă imediat după ce a obţinut penaltyu-ul transformat de Nistor.

”În primele minute am simţit dureri, am fost întrebat dacă pot continua şi am zis că da. După acea fază de penalty am decis să ies.Încă încerc să mă adaptez cu temperatura. Fanii şi atmosfera de azi au fost incredibile, avem nevoie de ei la fiecare meci”, a spus Zenke.

Zenke (30 ani), a explicat şi diferenţa dintre primul meci din acest an şi partida de la Sfântu Gheorghe: ”Aşa cum spune Mister, trebuie să luăm fiecare meci în parte, iar la final dacă suntem în play-off cu atât mai bine. Trebuie să câştigăm şi următorul meci şi să luptăm până la capăt. În primul meci jucam acasă, era presiune mare, mulţi jucători noi. Astăzi am jucat în deplasare şi ne-am simţit foarte bine. Important este că am luat cele trei puncte, asta este foarte important”, a mai afirmat Zenke.

bestkids.ro

Jucătorul adus anul trecut de Mircea Rednic, a fost întrebat și despre faptul că a slăbit în cantonamentul din Antalya. El a declarat că nu a fost niciodată într-o formă atât de bună din punct de vedere fizic: „Antrenorul mi-a spus că trebuie să mai slăbesc un pic. Am lucrat, foarte, foarte mult. Nu am mai fost niciodată atât de fit de când m-am apucat de fotbal!”, a încheiat Zenke.

  • Ajuns în luna noiembrie la Dinamo, pe lângă penalty-ul obținut cu Sepsi, Zenke a reușit și o pasă decisivă în partida cu Poli Iași.
  • 300.000 de euro este cota lui Simon Zenke, potrivit transfermarkt.de
Reclame