VIDEO | Fază controversată în Sepsi – Dinamo. Vezi decizia lui Ion Crăciunescu

„Câinii roșii” au reușit să câștige pe terenul lui Sepsi (0-1) și a făcut un pas important spre îndeplinirea obiectivului.

Elevii lui Mircea Rednic, au marcat unicul gol din penalty, fază contestată vehement de tehnicianul celor de la Sepsi OSK. Mai mult, Eugen Neagoe, s-a plâns, că formația antrenată de el, este dezavantajată foarte des.

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, a analizat faza loviturii de pedeapsă și a oferit o replică cu privire la comentariile făcute de Eugen Neagoe.

„Sincer să fiu, eu observ că jucătorul atacant și jucătoru apărător încearcă să joace mingea. Mingea îl lovește pe jucătorul apărător în picior, dar el, cu piciorul, este îndreptat împotriva jucătorului atacant, căruia îi produce căderea. După părerea mea, este penalty. (…)

Sincer să fiu, dacă eram eu arbitru, și eu dădeam penalty la faza asta. Neagoe are dreptate, de-a lungul timpului, el nu a fost avantajat niciodată de erorile de arbitraj. Din contră, de foarte multe ori a avut probleme. Dar aici și eu dădeam penalty. E o fază grea. Nu a jucat mingea întâi”, a spus Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

sursă video: digisport.ro
  • Dinamo are 6 puncte din 6 posibile în acest an.
Reclame