Mircea Rednic, mulţumit de victoria de la Sfântul Gheorghe și anunță un nou transfer

După victoria obținută de Dinamo pe terenul lui Sepsi, scor 1-0, Mircea Rednic a vorbit pe larg despre a doua victorie a lui Dinamo, în 2019.

bestkids.ro

Tehnicianul dinamovist a recunoscut că fotbaliştii pe care i-a adus în ultima lună la echipă au probleme fizice. Totuşi, antrenorul îi va forţa, din lipsă de soluţii.

„Mă bucur că am reuşit a doua victorie în acest an, o victorie dificilă, grea. Cred că în prima repriză am dominat, doar la pasa lui Atmane înapoi au avut o ocazie. În a doua repriză au ieşit la pressing, mai sus, noi am pierdut duelul la moijlocul terenului. Au avut câteva situaţii de a marca, am avut şi noroc că adversarul nu a reuşit să înscrie. Avem şi probleme, pentru că, recunosc, şi eu i-am forţat pe fotbaliştii care abia au venit… Atmane, N’Diaye…. Dar nu am ce face, am nevoie de ei.

Fiecare meci e foarte greu, suntem conştienţi că mai avem de muncă, sunt jucătorii noi, care au venit, acuză oboseala, uşoare probleme. Normal că ei se resimt. Pe mine mă interesează să ne refacem după acest meci. Trebuie să reuşim să câştigăm cu Botoşani, ar fi păcat după acest rezultat. Trebuie să facem tot ce e posibil să câştigăm. Nu vorbim despre play-off. Avem 10 puncte faţă de Călăraşi, da? Suntem în grafic, dar nu depinde de noi. În principal noi trebuuie să câtigăm şi să vedem şi rezultatele adversarelor. Prima repriză mi-a plăcut, am avut o circulaţie bună. Suntem departe de play-off, să fim realişti, trebuie să câştigăm meciurile rămase şi stăm la mâna celorlalte echipe.

Mattia nu e vârf adevărat, pentru că vine mult în spate, între linii. Am avut o discuţie cu el la pauză şi i-am spus să rămână vârf împins. Aş fi vrut să înscrie, pentru că în repriza secundă am avut şi noroc.

Nistor e un lider, un căpitan adevărat. Ăsta e rolul lui şi o face cu trebuie”, a declarat Rednic după meciul cu Sepsi.

Conform spuselor lui Mircea Rednic, jucătorul va ajunge la București duminica aceasta:„Fundașul central ajunge și el, dar ne pare rău că nu l-am luat și pe Ziggy Gordan (n.r – fundaș dreapta scoțian), mai ales că suntem descoperiți în flancul drept, Sorescu nu va juca etapa viitoare”, a adăugat Rednic.

  • Fotbaliştii transferaţi de Rednic, în iarnă: Reda Jaadi (Royal Antwerp), Ioan Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (liberi de contract).
Reclame