Dan Nistor după victoria cu Sepsi: “Ne va aştepta un meci greu cu Botoşani”

Dinamo prinde viteză pe finalul sezonului regulat. A câştigat cu 1-0 în deplasarea cu Sepsi şi mai are 5 puncte de recuperat cu 3 etape înainte de final.demax.ro

“Câinii roșii” au reușit să câștige pe terenul lui Sepsi și a făcut un pas important spre îndeplinirea obiectivului. Golgheterul gazdelor, Tandia, a avut prima ocazie importantă a meciului. Răspunsul “câinilor” a venit prin Ricardo Grigore, dar Niczuly a fost la post. Obligaţi să câştige pentru a continua să spere la calificarea în play-off, jucătorii lui Rednic au spart gheaţa în repriza a doua – Zenke a fost faultat în careu de Jovanovic, iar Nistor a înscris fără emoţii de la punctul cu var. Sepsi a ieşit imediat la atac, dar McDermott a fost de două ori salvat de transversală. Sato şi Tandia au fost lipsiţi de şansă.

Dan Nistor susţine că nu se gândeşte la play-off, deşi Dinamo a făcut un nou pas important spre calificare în primele şase echipe ale campionatului.

“Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, am făcut 28 de puncte şi ne va aştepta un meci greu cu Botoşani, acasă. A fost destul de greu, a fost o presiune mare pe jucători. Am meritat victoria, am făcut şi un joc frumos. Norocul ţine cu cei buni şi cu cei puternici. Vor veni mulţi suporteri cu Botoşaniul. Nu ne gândim la play-off, noi nu avem nicio presiune. Eu nu mă gândesc la play-off”, a declarat căpitanul echipei noastre.

  • Dinamo are 6 puncte din 6 posibile în acest an.

Lasă un răspuns