Dario Bonetti este încrezător în șansele lui Dinamo | Vezi ce spune despre suporterii dinamoviști

Dario Bonetti a rămas cu sufletul alături de Dinamo, iar italianul a participat la turneul de tenis feminin „Fed Cup”, susținut în Cehia (Ostrava). Acolo, unde echipa României a reușeau să câștige dramatic împotriva Cehiei, scor 3-2.

Fostul tehnician, care se bucură de multă simpatie în rândul publicului dinamovist, a ținut să vorbească despre echipa noastră. Italianul crede în șansele „câinilor” la accederea în play-off și afirmă că este la curent cu tot ceea ce se întâmplă la Dinamo.

„Începutul de an este unul bun și până când nu se trage linie, au dreptul să spere. Într-adevăr, nu este un sezon grozav, echipa nu este pe locul pe care ar fi trebuit să fie, dar poate că vor reuși calificarea în play-off pe ultima sută de metri.

Suporterii de la Dinamo sunt de Champions League, dar conducerea nu este la același nivel. Nici măcar nu se apropie. Referitor la patronat, nu aș vrea să intru într-o polemică. Dar nu cred că managementul se îndreaptă acolo unde ar trebui. Depinde de mai mulți factori. Dinamo are niște fani extraordinari, însă ceea ce se întâmplă acolo în ultimii ani nu este bine”, a declarat Dario Bonetti, pentru Fanatik.

  • 2 trofee are Dario Bonetti pe banca lui Dinamo (Cupa și Supercupa României).
  • 10 echipe a antrenat în carieră Dario Bonetti.
  • 2016 este ultimul an în care a antrenat Bonetti, la ASA Târgu Mureș.

Lasă un răspuns