Luptă „la baionetă” între Dinamo și Sepsi. Alexandru David, un nou răspuns acid la adresa celor de la Sepsi

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, continuă duelul cu tentă naționalistă împotriva conducerii clubului Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dinamo a învins-o pe Sepsi (1-0), însă Janos Bokor, directorul sportiv al formației din Sfântu Gheorghe, este nemulțumit de comportamentul suporterilor din Ștefan cel Mare. Oficialul covăsnenilor cere Ligii Profesioniste de Fotbal sancționarea clubului Dinamo pentru scandările și bannerele fanilor.

Mai mult, Janos Bokor cere înăsprirea legii și să se mărească amenzile, iar, dacă e nevoie, să se meargă până la excluderea din campionat. ”Simplu! Dacă-i arde lui Dinamo o amendă de 50.000, apoi 100.000, iar a treia oară să-i dea afară din Liga 1, atunci nu vor mai aduce cu ei suporteri care să facă astfel de lucruri”.

Președintele clubului Dinamo, Alexandru David, invitat în studioul „Fotbal Club”, a continuat lupta cu acuzațiile făcute de către Bokor.

„Nu-mi doresc să stau gazdă în țara mea. Un agent provocator de la Sepsi a avut grijă timp de o săptămână să semene vânt ca să fie furtună, vorbeau de lanțuri, de câini morți, de Jandarmerie. De la niște simboluri interzise care sunt pe stadionul lor, de la Ria, Ria, Ungaria. Să fiți convinși că atunci când suntem provocați să mai și răspundem. Ce avea bannerul ăla?

E și țara noastră! Eu știu că deocamdată când intrăm în Sfântu Gheorghe nu ai nevoie de pașaport. Problema nu este patronul de la Sepsi, sunt oamenii de lângă el. Ei voiau ca să nu se joace meciul, asta au tot spus la ședința tehnică. Nu mai întoarcem celălalt obraz. Acțiune și reacțiune! Stați în banca voastră!”, a spus Alexandru David la DigiSport.

Lasă un răspuns