Mircea Rednic se implică financiare la Dinamo. Cu ce sumă a mai contribuit

Mircea Rednic se implică din ce în ce mai mult la Dinamo. Antrenorul a transformat total echipa şi a adus mulţi jucători în această iarnă, iar acum ajută din nou clubul la nivel financiar.

StarShinerS.ro

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a dezvăluit suma reală cu care „Puriul” i-a împrumutat. Oficialul dinamovist susține că Mircea Rednic le-a dat 200.000 de euro prima dată, iar apoi i-a recuperat din drepturile TV. Mai mult, antrenorul din Ștefan cel Mare le-a mai dat dinamoviștilor 100.000 de euro luni, 11 februarie.

„Este adevărat, a împrumutat clubul. A dat 200.000 de euro înainte și i s-au returnat din drepturile TV. Iar acum ne-a mai dat 100.000 de mii de euro ieri. Banii pe care-i dă ca prime sunt plăcerea dânsului.

bestkids.ro

Domnul Rednic își dorește atât de mult să reușească, investește atât de mult timp, pe lângă bani, încât mie mi se pare că aleargă la maraton iar eu alerg din spate după el. Îmi doresc să-i iasă pentru că cine vine și pune totul la bătaie eu zic că merită să-i iasă”, a declarat Alexandru David, pentru un trust de presă.

De la revenirea în Ştefan cel Mare, Mircea Rednic le-a plătit fotbaliştilor mai multe prime de joc pentru a-i motiva suplimentar. Mai mult, Rednic a dezvăluit că a renunțat la salariul său pentru a transfera jucători la Dinamo în această iarnă.

  • După 23 de meciuri jucate în sezonul actualul sezon, Dinamo se află pe locul 11, cu 28 de puncte.
  • În sezonul regulat, „câinii” mai au de jucat cu FC Botoșani, Dunărea Călărași și Concordia Chiajna.
Reclame