Dănciulescu, replică tăioasă la adresa lui Valeriu Iftime: “Nu știam că-mi trebuie aprobarea cuiva ca să comentez despre fotbalul românesc”

Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo, a luat rapid atitudine după ce s-a simțit lezat de o declarație pe care a făcut-o finanțatorul celor de la FC Botoșani.

evomag.ro

“Corbul”, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, care i-a transmis un mesaj dur dinamovistului printr-un interviu pentru Gazetei: “O trimitere nepoliticoasă a unuia căruia nu-i permit să vorbească așa cu mine. Să aibă grijă cu cine vorbește că eu nu sunt sluga lui Becali!
Vorbește prostii fără margini! M-am săturat de astfel de comentarii răutăcioase, tendențioase, ale unora care n-au dreptul să spună astfel de tâmpenii”, a declarat patronul moldovenilor.

Astăzi, Ionel Dănciulescu a luat atitudine și a oferit replica la cele spuse de Iftime.

“Mă surprinde reacția domnului Iftime. Joi seară am purtat un dialog la Digi si nu era atât de agresiv. Nu știam că-mi trebuie aprobarea cuiva ca să comentez despre fotbalul românesc, credeam că mi-am câștigat acest drept pe teren prin tot ceea ce am făcut. Eu nu m-am referit la un club cu care FCSB ar avea 6 puncte asigurate, acum observ că cine se scuză se acuză!

Am ținut cont doar de istoricul întâlnirilor FCSB cu anumite formații, tradiția arată ceva! În situația asta, îi transmit și eu domnului Iftime să aibă grijă cum vorbește despre mine! Pentru că eu am folosit întotdeauna un ton civilizat, bazat pe argumente, în toate dezbaterile avute și nu accept altceva! Am dreptul la opinii pertinente, nu pot să pronunț doar ce-și doresc alții să audă! Și cu asta închei subiectul Botoșani. Există Doar Dinamo București!”, a declarat Dănciulescu pentru un trust de presă.

  • Dinamo și FC Botoșani, se vor duela în Ștefan cel Mare, duminică, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns