Reda Jaadi: “Fiți siguri că de acum mușc din adversari”. Vezi ce planuri și-a propus mijlocașul dinamovist

Născut chiar de Valentine’s Day, Reda Jaadi (24 de ani) a vorbit despre planurile pe care le are în Ștefan ce Mare.

Jaadi a venit la Dinamo în această iarnă, de la Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni în Belgia. Noul mijlocaş al ”câinilor” speră să reușească să se califice cu Dinamo în play-off la finalul sezonului regulat din Liga 1 și recunoaște că și-a propus să câștige cu gruparea din Ștefan cel Mare titlul și Cupa României.

Mai mult, Reda Jaadi are planuri mari și vrea să joace alături de gruparea pregătită de Mircea Rednic în cupele europene.

“Am fost un cadou frumos pentru părinții mei, nu? Fiți siguri că de acum mușc din adversari. Mușc tot. Eu vreau totul! Fără limite. Campionatul, Cupa și să joc în cupele europene. Eu vreau să joc meci de meci și să câștig. Eu am spus că obiectivul meu este să ajung în play-off. Este important pentru mine, pentru prestația mea. Eu cred că în fotbal totul este posibil. Important este să rămânem pozitivi și să avem un grup solid. Cert e că vom face tot ce ține de noi să fim acolo”, a spus Reda Jaadi pentru o publicație online.

Belgianul vrea să ”betoneze” mijlocul echipei chiar cu… fratele său. Nabil Jaadi are 22 de ani și joacă aripă dreapta. Nu mai are contract din august 2018. A fost cumpărat de Udinese, de la Anderlecht, în 2014, pentru 1 milion de euro, iar de atunci a fost împrumutat la diverse echipe.

“Tatăl meu a jucat fotbal în liga secundă din Belgia, acum fratele meu a jucat la Udinese, eu am jucat în Belgia, toți din familie jucăm fotbal”, a afirmat Reda Jaadi.

Pe reţelele de socializare, mijlocaşul belgian a postat o poză de grup de la antrenamentul lui Dinamo de la baza Săftica, alături de fratele său şi de mai mulţi colegi.

Potrivit ProSport, președintele lui Dinamo, Alexandru David, a spus că mijlocaşul este în probe la echipa lui Mircea Rednic: ”Se antrenează, este în probe. Vom vedea. Un posibil transfer va decide domnul Rednic, este în probe la propunerea fratelui lui. Este văzut de către antrenor şi vom vedea probabil săptămâna viitoare”.

Nabil Jaadi este cu doi ani mai mic faţă de fratele său care este legitimat la Dinamo de la începutul lui ianuarie şi are un CV impresionant.

Dacă semnează, Nabil Jaadi ar fi cel de-al 15-a transfer al lui Dinamo de când a venit Rednic.

Cel de-al 14-lea transfer e ca și făcut. Fundașul slovac Ivan Hladik (26 de ani, 1,93) a făcut vizita medicală și va semna pe doi ani și jumătate.

Transferurile lui Dinamo în mandatul lui Rednic:

1. Sean McDermott (portar, 25 de ani)
2. Damien Dussaut (fundaș dreapta, 24 de ani)
3. Linas Klimavicius (fundaș central, 29 de ani)
4. Naser Aliji (fundaș stânga, 25 de ani)
5. Jordan Mustoe (fundaș stânga, 28 de ani)
6. Mamoutou N’Diaye (mijlocaș defensiv, 28 de ani)
7. Ioan Filip (mijlocaș defensiv, 29 de ani)
8. Rachid Ait-Atmane (mijlocaș defensiv, 26 de ani)
9. Simon Zenke (extremă dreapta, 30 de ani)
10. Reda Jaadi (extremă stânga, 23 de ani)
11. Mattia Montini (atacant, 26 de ani)
12. Athanasios Papazoglou (atacant, 30 de ani)
13. Alexander Christovao (atacant, 25 de ani).

Lasă un răspuns