AUDIO | Constantin Ștefan, după victoria cu CSM București: “Ne-am concentrat mai mult pe Liga Campionilor”

Handbaliștii de la Dinamo au reușit miercuri, pe teren propriu, una dintre cele mai solide prestații din acest sezon al Ligii Naționale. Roș-albii au jucat la nivelul arătat în Liga Campionilor și au învins fără drept de apel pe CSM București. Jucătorii antrenați de Ștefan Constantin și Sebastian Bota aveau nevoie de acest succes pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului.

evomag.ro

Constantin Ștefan, antrenorul echipei de handbal masculin Dinamo București, a vorbit la Sport Total FM despre victoria categorică obținută miercuri seară.

“În 2018 ne-am concentrat mai mult pe Liga Campionilor și am neglijat campionatul. În 2019 ne axăm mai mult pe campionatul intern. Miercuri seară am făcut un meci bun, cu CSM București, și am avut și un public extraordinar în Sala Dinamo.

Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și, așa cum a spus și Dan Savenco, avem nevoie de puncte.

Pe 23 februarie avem primul meci cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor. Pe 28 este returul. Întâlnim o echipă competitivă, cu buget foarte mare și jucători valoroși. Au buget de peste trei milioane de euro.

Acest sistem de punctaj din campionat este un pic mai drastic, pentru că intri cu niște puncte în play-off. Acum se joacă tur-retur, iar dacă nu ești bine clasat riști să nu joci finala campionatului.

Noi avem contracte semnate pe doi și trei ani cu jucătorii”, a declarat Constantin Ștefan, în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

Lasă un răspuns