Dinamo primește o veste neașteptată! Anunțul Primăriei Sectorului 2 în privința Stadionului Dinamo

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat că stadionul Dinamo nu va fi gata pentru organizarea Euro 2020.

Totuși, dinamoviștii primesc noi speranțe din partea vice-primarului din Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, care susține prin intermediul unei postări pe Facebook că va face tot posibilul pentru ca o nouă arenă să fie construită cât mai repede în „Ștefan cel Mare”.

“Pe masură ce trec lunile, devine tot mai evident că organizarea Euro 2020, în condiții optime, va fi foarte dificilă. Compania Națională de Investiții a comunicat ieri că a finalizat expertizele tehnice, avizele, studiile de teren și de prefezabilitate pentru stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Steaua, parte din angajamentele asumate de România pentru organizarea la București, în 2020, a 4 partide din cadrul celei de-a 16-a ediții a Campionatului European de Fotbal.

Din nefericire pentru cetățenii sectorului 2, vestea proastă este că Stadionul Dinamo se află încă într-o situație incertă. Presa a comunicat ieri, eronat, că una dintre probleme ar fi legată chiar de lipsa de concurs oferită de Primăria sectorului 2. Dincolo de falsa informație potrivit căreia refacerea PUZ-ului ține de primăria de sector, ea fiind în atribuțiile Consiliului Municipiului București, aruncarea responsabilității în curtea primăriei de sector este, ca să folosim un termen fotbalistic, o fentă ieftină, menită să împartă responsabilitatea între cât mai multe părți.

Prin intermediul ADP sector 2, direcție al cărei coordonator direct sunt, am realizat toate obiectivele necesare unei bune organizări a EURO 2020. Toate lucrările de modernizare și reabilitare din atribuțiile noastre vor fi gata cu un an înainte de prima lovitură de începe a EURO. Noi, pe plan local, vom fi gata. Structurile aparatului guvernamental, cel mai probabil, nu vor fi. Este un eșec ce trebuie asumat de către cei responsabili.

Le promit locuitorilor Sectorului 2 că, indiferent de atitudinea instituțiilor statului, de litigii și rea vointă, de procedurile stufoase ce vor urma, una dintre prioritățile mele va fi găsirea unei soluții pentru a reabilita stadionul Dinamo, un proiect prea mult amânat”, a scris viceprimarul, pe pagina sa de Facebook.

Luni, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, şi Gică Popescu, consilierul Premierului, au oferit noi detalii despre stadioanele pentru Euro 2020.

Lasă un răspuns