Sergiu Hanca neagă cu vehemență cel mai controversat episod trăit la Dinamo: “Persoana căreia eu i-am spus că Dinamo a murit pentru mine să iasă în față!”

Sergiu Hanca (26 de ani) a fost transferat în această iarnă la MKS Cracovia, echipă din prima ligă din Polonia. Cracovia, formația românilor Sergiu Hanca și Cornel Râpă, a obținut o victorie imensă în weekendul trecut, pe terenul favoritei la titlu Legia Varșovia, scor 2-0. Hanca a fost integralist într-un meci terminat cu 13 minute de prelungire din cauza haosului din tribune și a nervilor de pe teren.

vivre.ro

Sergiu Hanca a povestit cum a trăit partida, una care s-a desfășurat într-o atmosferă de zile mari.

“Chiar vorbeam cu niște colegi și i-am întrebat, mai ales că eu știam Legia o altfel de echipă. Chiar mă gândeam ce atmosferă ar face fanii dinamoviști dacă ar fi pe un asemenea stadion ca al Legiei. Știm cu toții că suporterii dinamoviști sunt printre primii în Europa atunci când își adună forțele și își susțin echipa. Aici spre deosebire de România nu am auzit să-i hulească, să-i înjure, așa cum se întâmplă la noi în țară după meci”, a spus Sergiu Hanca, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Matinal.

Cracovia Krakow l-a cumpărat pe Sergiu Hanca de la Dinamo în această iarnă pentru doar 60.000 de euro. Motivul plecării lu Sergiu Hanca din Ștefan cel Mare a fost reprezentat de scandalul de la Giurgiu, acolo unde soția mijlocașului, Andreea, ar fi fost agresată fizic de suporterii ”câinilor roșii”.

Ulterior a apărut informația că Hanca le-ar fi transmis oficialilor clubului, că pentru el “Dinamo a murit”

“Eu am spus încă de atunci. Persoana căreia eu i-am spus că Dinamo a murit pentru mine să iasă în față. Eu cred că acea persoană nu există. Totul a fost instrumentat de cineva, dar să fie sănătos. Eu am zis foarte clar. Așa a fost situația, a trecut, să fie sănătoși. Le doresc tot binele din lume atât clubului cât și suporterilor. Când am plecat de acolo ne-am strâns mâna, totul a fost foarte civilizat”, a mai afirmat fostul mijlocaș dinamovist.

  • 20 de goluri şi 22 de pase decisive în 108 partide sunt cifrele lui Sergiu Hanca în tricoul lui Dinamo. Acesta a cucerit şi un trofeu cu gruparea din Ştefan cel Mare, ultima Cupă a Ligii, în sezonul 2016-2017.

Lasă un răspuns