VIDEO | Prunea are încredere în Negoiță: „Nu ştiu ce i se poate reproşa lui Negoiţă”.

Fostul portar al lui Dinamo, Florin Prunea a vorbit, astăzi, la ProSport LIVE despre negocierile din octombrie anul trecut cu Ionuţ Negoiţă și de ce nu au ajuns la un acord în privinţa perioadei în care ar fi urmat să se desfăşoare contractul.

Florin Prunea susţine că Negoiţă i-a propus o înţelegere pe un an, lucru cu care n-a fost de acord. Mai mult, Prunea a afirmat că acţionarul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă plăteşte o sumă uriaşă pentru a achita salariile jucătorilor dinamovişti. Roş-albii au al treilea buget din Liga 1.

„Am văzut documentele. Nu ştiu ce i se poate reproşa lui Negoiţă. Dinamo are al 3-lea buget din Liga 1, nu al 4-lea. Deci, plăteşte 135.000 de euro pe lună net! Negoiţă a pus la dispoziţie tot. La Astra, spre exemplu, e mai jos, 92.000 de euro. Ştiu că şi la Sepsi sunt salarii mari, au unii şi 7.000 de euro pe lună…”, a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.

  • Florin Prunea a făcut primii paşi în fotbal chiar la Dinamo. A jucat 186 de partide pentru echipa mare a „câinilor’, în mai multe rânduri: 1985-1988, 1992-1998 și 1999-2000.