HANDBAL | Dinamoviştii atacă Liga Campionilor! „Mergem acolo să câştigăm”

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, va întâlni formaţia portugheză Sporting CP în dublă manşă a barajului pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Doi dintre cei mai buni handbalişti ai lui Dinamo, Saeid Heidarirad şi Hugo Descat, au fost invitații lui Geanina Iacob la emisiunea Zoom Sport. „Dulăii” au povestit felul în care s-au pregătit pentru dubla cu Sporting și cum îl vor anihila pe românul, Vali Ghionea, care evoluează la Sporting.

„Este destul de greu pentru că vom juca turul acolo, vom lupta şi noi, şi ei. Suntem norocoşi pentru că avem primul meci în Lisabona, al doilea acasă şi e un lucru bun pentru noi. Mergem acolo să câştigăm, trebuie să câştigăm”, a spus portarul Saeid.

Dinamoviştii s-au pregătit ca la carte, iar Hugo Descat este motivat înaintea dublei istorice cu portughezii.

„Este o echipă completă, vom avea două meciuri foarte dificile, şi acolo, şi aici, au o sală frumoasă, cu suporteri adevăraţi, echipa care o să îşi dorească mai mult va câştiga. Au un joc special, la linia de 9 metri sunt jucători latini, cubanezi şi spanioli, iar pivoţii, extremele şi portarii sunt din ex Iugoslavia.

În apărare nu o să aibă presiune suplimentară, o să fie un jucător normal, o să facă tot ceea ce poate, îl las pe Saeid să răspundă mai departe, pentru că el este în poartă. Dar sunt sigur că o să îl facă să înţeleagă că nu el o să fie cel mai bun, ci Saeid”, a spus Descat.

  • Primul meci din baraj se va juca pe terenul celor de la Sporting, pe 23 februarie, de la ora 20:00 (ora României), iar Dinamo va juca pe teren propriu returul, pentru calificarea în optimi, în data de 28 februarie, la ora 20:00, în sala Dinamo.
  • Biletele de acces pentru acest meci s-au epuizat în numai două zile de la punerea lor la vânzare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s