Fanii lui Dinamo, în număr mare la Călărași! Vezi câți dinamoviști vor face deplasarea

Dinamo merge duminică, 24 februarie, la Călăraşi cu un număr considerabil de suporteri, iar partida, cu Dunărea, programată de la ora 14:00, pe stadionul Ion Comşa, se anunţă incendiară.

vivre.ro

Partida cu Dinamo a generat un interes mare din partea iubitorilor fotbalului din Călăraşi, mulţi dintre ei grăbindu-se să-şi achiziţioneze bilete.

„Noi am pus începând de joi, 14 februarie, bilete în vânzare pentru meciul cu Dinamo. Se pare că interesul este cel puţin la fel de mare din partea spectatorilor ca şi la meciul cu Steaua. Încă din prima zi, am avut un aflux mare de spectatori. Aşa cum v-aţi obişnuit, am oferit deja invitaţii copiilor din judeţ care nu au posibilitatea să urmărească un meci de fotbal pe viu. Sperăm să facem din asta un obicei bun şi să atragem cât mai mulţi tineri pe stadion”, a declarat preşedintele executiv al Dunării Călărași, Florin Brişan.

Fanii lui Dinamo sunt printre cei mai înfocați din Liga 1 și au fost prezenți în număr mare la fiecare meci din deplasare. În jur de 800 de „câini” din capitală vor face deplasarea la Călărași.

„Am fost deja anunţaţi, faţă de celelalte meciuri va fi primul în care sectorul oaspeţilor va fi plin. Dinamo a anunţat că vine la Călăraşi însoţită de 800 de suporteri, capacitatea noastră maximă.

Sperăm să obţinem maxim din acest meci atât din punct de vedere sportiv cât şi din punct de vedere al reţetei financiare şi să putem să ne îmbunătăţim cumva bugetul clubului. Ne aşteptăm la o sărbătoare a fotbalului călărăşean, la un aflux foarte mare de spectatori”, a mai spus Florin Brișan, potrivit realitateadecalarasi.net.

Biletele pentru suporterii dinamoviști la meciul Dunărea Călăraşi – Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 25-a a sezonului regulat al ligii I, programat la Călăraşi duminică, 24 februarie de la ora 14.00, costă 15 Ron. Tichetele se pot achiziționa de la casele de bilete în ziua meciului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s