VIDEO | Ştefan Radu, părăsește Europa League

Ştefan Radu şi Lazio au părăsit Europa League, după ce FC Sevilla a câştigat manşa retur cu Lazio, din 16-imile Europa League, scor 2-0.

După 0-1 la Roma, Lazio spera la o revenire pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, însă italienii, cu Radu Ştefan integralist, şi-au văzut speranţele diminuate semnificativ încă din minutul 20, când Wissam Ben Yedder a beneficiat de o respingere a lui Strakosha în faţa porţii şi a deschis scorul pentru andaluzi.

După pauză, s-au împărțit ocaziile mari. Mai întâi, Ștefan Radu a evitat golul doi în extremis cu o deviere în fața lui Andre Silva. Apoi, Acerbi a ratat incredibil, singur cu portarul după o pasă de geniu primită de la Milinkovic Savic.

Cele doua echipe și-au împărțit și eliminarile. Vazquez a vazut al doilea galben după o oră de joc și a lasat-o pe Sevilla în inferioeritate. Însă nu pentru mult timp, pentru că Marusic a primit roșu direct în minutul 71. N-a trecut mult timp și a disparut orice emoție pe stadionul Ramos Sanchez Pisjuan: Navas i-a pasat excelent luI Sarabia, care a facut 2-0. Sevilla s-a calificat în optimi fără să primească gol în dublă manșă cu Lazio.

Echipele de start:

Sevilla: Vaclik – Mercado, Kjaer, Gomez – Navas, Vazquez, Mesa, Sarabia, Escudero – Silva, Ben Yedder
Rezerve: Soriano, Amadou, Arana, El Haddadi, Gil, Promes, Rog

Lazio: Strakosha – Gabarron, Acerbi, Radu – Marusic, Milinlovic-Savic, Badelj, Cataldi, Lulic – Immobile, Caicedo
Rezerve: Proto, Correa, Durmisi, Guerrieri, Parolo, Lucas Leiva, Romulu

  • FC Sevilla devine prima echipă calificată în optimile de finală ale Europa League, celelalte meciuri din 16-imi urmând să se desfăşoare joi seară.

Lasă un răspuns