Dan Alexa se visează la Dinamo și pune condiții. Ce spune despre relația cu suporterii dinamoviști

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, 39 de ani, a vorbit în această dimineață, la emisiunea GSP Live, despre relația tensionată pe care o are cu membrii Peluzei Cătălin Hîldan și care sunt condițiile lui, pentru a antrena Dinamo.

bestkids.ro

“Mereu am avut o relație afectivă cu Dinamo. Niciodată nu s-a pus problema de trădare. Când am plecat de la Dinamo la Timișoara, n-am plecat că aș fi vrut neapărat, ci pentru că Rednic nu mă voia. A venit el antrenor, nu ne-am certat, dar Nețoiu mi-a spus că trebuie să plec pentru că nu mă vrea Rednic. Am plecat la Timișoara, dar niciodată nu am spus că am trădat-o pe Dinamo.

Niciodată nu mi-am renegat trecutul. Am iubit foarte mult Dinamo. M-a deranjat mult ce s-a auzit după, că aș fi înjurat eu Dinamo. La un moment dat, am fost înjurat de familie de galeria lui Dinamo. A fost o ruptură totală între mine și PCH. Când am fost la Gigi Becali acum, i-am spus că sunt dinamovist și rapidist. Am trăit pentru Dinamo și pentru Rapid și e foarte greu să mă aducă la Steaua”, a declarat Alexa pentru sursa mai sus citată.

Deşi s-a vorbit foarte mult de posibilitatea ca Alexa să ajungă pe banca lui Dinamo, după plecarea lui Bratu, aceasta nu a ajuns să antreneze în Ștefan cel Mare. Nedorit de fani, cel poreclit “Chirurgul”, a spus și care sunt condițiile sale pentru a ajunge la Dinamo: “Dacă merg la Dinamo, voi merge în condițiile mele. Să-mi fac lotul de la începutul pregătirii, să-mi aduc jucătorii pe care îi vreau și voi câștiga trofee! Am înțeles că banii sunt la zi, că bugetul de salarii e 135.000 de euro. Cred că Negoiță chiar face eforturi. Eu nu aud ca Negoiță să se bage peste antrenori”, a mai spus Dan Alexa.

  • Dinamo merge duminică, 24 februarie, la Călăraşi pentru partida cu Dunărea. Aceasta, este programată la ora 14:00, pe stadionul “Ion Comşa”.

Lasă un răspuns