HANDBAL | „Câinii” invadează Lisabona! Vezi câți dinamoviști vor fi prezenți

Handbaliștii de la Dinamo vor întâlni sâmbătă, de la ora 20:00, la Lisabona, pe Sporting, campioana Portugaliei, în prima manșă din play-off-ul optimilor de finală din Liga Campionilor.

„Dulăii” vor fi susținuți de 200 de fani, aceștia anunțându-și prezența în sala „Joao Rocha”, acolo unde se va desfășura partida.

„Am făcut o adresă către clubul portughez și i-am anunțat că avem nevoie de 200 de bilete. Le mulțumim suporterilor noștri pentru atașament.Au fost după noi și în Elveția, la meciul decisiv cu Wacker Thun. Ne-au purtat noroc, sper să o facă și acum.

Avem cei mai frumoși fani. Va fi vacarm la meciul retur cu Sporting. Toate biletele au fost deja vândute, se va juca la capacitate maximă”, a declarat managerul lui Dinamo, Ovidiu Semen.

Fanii dinamoviști sunt unii dintre cei mai pătimași și au fost desemnați în mai multe rânduri, de către Federația Europeană de Handbal, drept cei mai înfocați suporteri. Atmosfera creată la meciurile din „Ștefan cel Mare”, i-a surprins pe toți adversarii care au aplaudat la final galeria lui Dinamo.

Sporting Lisabona, se află pe locul doi în campionatul portughez, la trei puncte în spatele liderului, FC Porto, dar adversara lui Dinamo are un meci mai puțin disputat.

În ultima etapă, Sporting, echipa la care evoluează și românul Vali Ghionea, a învins miercuri seara cu 38-27, pe teren propriu, pe Avanca, locul 9 în clasament. Portughezii au o singură înfrângere în 22 de etape, pierzând surprinzător în fața celor de la Maia Ismai, locul 8.

  • Dinamo va juca pe teren propriu returul, pentru calificarea în optimi, în data de 28 februarie, la ora 20:00, în sala Dinamo.
  • Biletele de acces pentru acest meci s-au epuizat în numai două zile de la punerea lor la vânzare.