Al 15-lea transfer a lui Dinamo. Mircea Rednic confirmă: „Va veni sub formă de împrumut și azi vom vedea dacă îi vom pune și opțiunea”

Dinamo București continuă achiziţiile, iar Mircea Rednic aduce un nou portar la echipă. Numele acestuia, Parfait Mandanda (29 de ani), fratele mai mic al portarului Steve Mandanda de la Olympique Marseille.

vivre.ro

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Rednic, care speră să îl aibă pe teren pe fratele lui Steve Mandanda chiar de la meciul cu Dunărea.

”Fratele lui Steve (n.r. – Steve Mandanda), e la fel de talentat. Va veni sub formă de împrumut și azi vom vedea dacă îi vom pune și opțiunea. Depinde de el și de patron. Ajung amândoi azi la 14. Sper să-l avem la meciul de duminică. Are un nume predestinat, perfect pentru un portar.

E rezervă acolo… asta l-a făcut să accepte discuțiile. Nu este riscant, e un portar cu experiență”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Portarul francez cu origini congoleze va veni sub formă de împrumut de la Charleroi până la sfârşitul sezonului, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Parfait Mandanda, în vârstă de 29 de ani, și-a început cariera la Caen, ajungând repede la juniorii lui Bordeaux. La echipa mare nu a apucat să joace și, înainte de a semna cu Charleroi (2011), a mai evoluat pentru Beauvais și Altay.

În acest moment, Dinamo, îl mai are în loc pe Sean McDermott, pe Vlad Muţiu şi pe Mihai Eşanu.

  • 400.000 € e cota de piață a lui Parfait Mandanda, conform transfermarkt.de.
  • 3 meciuri a apărat Parfait Mandanda poarta lui Charleroi în acest acest sezon din campionatul Belgiei.