Tânăr fotbalist dinamovist cedat la Rapid

Rapid își consolidează viitorul. Giuleştenii au legitimat un nou tânăr de viitor, după ce zilele trecute au mai legitimat doi tineri jucători.

vivre.ro

Echipa antrenată de Daniel Pancu l-a înregimentat pe Alin Demici (18 ani). Alin, crescut de la vârstă fragedă în curtea lui Dinamo, a fost împrumutat în vară de conducerea din Ștefan cel Mare, iar joi a fost cumpărat definitiv de Rapid, semnând un contract valabil patru ani și jumătate.

Rapidiştii au anunţat transferul printr-un comunicat oficial: “Rapid îşi consolidează viitorul, nu numai prin transferuri noi, de mare perspectivă, dar şi prin achiziţionarea jucătorilor ce au confirmat în turul campionatului, dar care nu aparţineau Rapidului.

Alin Demici a fost împrumutat în vară de la Dinamo, iar astăzi a fost cumpărat definitiv de Rapid, semnând un contract valabil patru ani şi jumătate.

Demici a fost surpriza plăcută a turului de campionat, fundaşul stânga de numai 18 ani impunându-se în primul unsprezece al lui Daniel Pancu.

Cu 13 meciuri în campionat şi trei în Cupa României, Demici este unul dintre jucătorii cu cele mai multe minute adunate în prima parte a sezonului.

Jucătorul ce va împlini 19 ani în luna aprilie a punctat o dată şi în meciurile amicale din această iarnă, acesta reuşind golul al treilea al partidei cu FC Carmen, încheiată cu victoria Rapidului (3-0).

Alin va avea o concurenţă puternică în returul sezonului, în această iarnă fiind achiziţionat Cătălin Oanea, un fundaş stânga de 20 de ani, de la Sportul Snagov”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

Alin Demici a declarat pentru fcrapid.ro, după semnarea noului contract: “În cele şapte luni de când sunt la Rapid am simţit cu adevărat ce înseamnă spiritul acestui club, sunt extrem de fericit că voi continua aici, pentru că simt că se creează o echipă mare, din care mă bucur să fac parte. Abia aştept să înceapă returul şi să ne facem suporterii fericiţi la finalul fiecărei săptămâni, iar în vară să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 2”, a spus Alin Demici.

Lasă un răspuns