Dinamo a remizat la Călărași. Vezi ce spune Mircea Rednic

“Câinii” au remizat în deplasare, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1. La această partidă nu s-a acordat niciun cartonaş galben.

bestkids.ro

Dunărea şi Dinamo s-au întrecut în ratări şi meciul s-a terminat aşa cum a început, 0-0. Mediop a ratat cele mai mare ocazii ale gazdelor, în timp ce de la dinamovişti au ieşit la rampă Jaadi şi golgheterul Montini. Graţie acestui rezultat, Dunărea rămâne neînvinsă în 2019. O va reîntâlni pe Dinamo în play out-ul Ligii 1.

Mircea Rednic a vorbit după meciul jucat de Dinamo. “Puriul” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dunăre Călărași și a dezvăluit că l-a dorit pe Nicolae Calancea la Dinamo, dar că golkeeperul a ales să semneze cu Dunărea Călărași.

“Au avut un început de an foarte bun, e o echipă foarte bine organizată și agresivă. Știam la ce să ne așteptăm. Ne-am creat ocazii, dar e păcat că nu am reușit să înscriem. Am întâlnit un portar foarte bun, inspirat. Ni l-am dorit și noi, dar a ales să vină la Călărași. Le-am dat șansă să joace și așa o să fac până o să se termine campionatul, chiar și în play-out.

Mă bucur că ajungem în fața porții și că avem ocazii. Reda a avut două ocazii și putea să paseze pentru coechipierii lui. E vorba de a alege soluția cea mai bună. Trebuie să mai lucrăm la omogenitate, dar lucrurile sunt bune până acum. Muțiu a avut două intervenții bune. Nu pot să spun că sunt nemulțumit de McDermott, dar în ultimele meciuri a avut câteva momente neclare. O să aibă toți șansa să evolueze. Perioada de transferuri s-a încheiat. Avem un lot numeros, cu calitate, dar trebuie să avem timp. Nabil e mult mai echilibrat decât fratisu. Nu știu dacă e la fel de talentat, dar sunt doi jucători care pot face diferența”, a spus Mircea Rednic.

Lasă un răspuns