BOMBĂ | Simona Halep susține Dinamo

Interes enorm pentru returul din play-off-ul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, la handbal, între Dinamo și Sporting Lisabona.

„Dulăii” se vor duela cu Sporting Lisabona în play-off-ul optimilor de finală ale Champions League, la handbal, joi, 28 februarie, de la ora 20.00, iar “câinii” lui Ștefan Constantin vor avea parte de spectatori de lux în Sala Dinamo. La meciul din manșa retur a barajului de calificare în optimile de finală ale Champions League care va avea loc în Sala Dinamo vor fi prezenți aproximativ 3.000 de suporteri, după ce toate biletele pentru meciul Dinamo – Sporting Lisabona au fost epuizate în câteva ore, iar portughezii au solicitat un singur tichet.

Antrenorul Mircea Rednic și elevii săi și-au exprimat și ei dorința de a asista la meci. De asemenea, patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, va fi prezent pentru a susține echipa noastră.

Din informațiile noastre oficiale, Simona Halep va fi prezentată. Tenismena și-a anunțat prezența. Mai mult, Ion Țiriac îi va ține companie.

“Toată suflarea dinamovistă va fi alături de noi.

Încercăm să fim prima echipă din România care ajunge în optimile Ligii Campionilor”, a spus Daniel Georgescu, team managerul echipe de handbal a lui Dinamo. Asta nu e tot, oficialii au decis ca gradenele din spatele porților să fie deschise pentru prima dată în Liga Campionilor. “Vor mai fi, în acest fel, 300 de locuri în plus. Vor fi patru rânduri în spatele uneia dintre porți”, a adăugat Georgescu.

  • Dacă vom trece de Sporting CP, în optimi, vom avea ca adversară Veszprem, campioana Ungariei, sau Vardar Skopje, campioana Macedoniei.