FOTO | Diogo Salomao este tătic. Vezi prima reacție a fostului dinamovist

Mijlocasul portughez Diogo Salomao s-a despartit în această iarnă de Dinamo Bucuresti. Fotbalistul care este cotat de transfermarkt.com la 900.000 de euro, este acum jucătorul lui Al Hazm, echipă antrenată de fostul selecționer al naționalei de tineret a României, Daniel Isăilă. În Arabia Saudită, Diego Salomao primește un salariu un salariu lunar de 40.000 de euro.

Fostul dinamovist a devenit tătic, marți seară, iar anunțul, a fost făcut de mijlocaș, pe contul său de Instagram. Aceasta a avut și un mesaj: „Salut lume! Numele meu este Elena Meireles Salomao și m-am născut la 25 februarie 2019, la ora 22:00 în Portugalia. Mama și tata mă așteptau cu neliniște și erau complet copleșiți.

Aceasta este cea mai fericită zi din viața noastră și te vom iubi, vom avea grijă de tine pentru totdeauna, fetița mea!”

  • 55 de meciuri a adunat Salomao pentru Dinamo în Liga 1 Betano, 35 în sezonul trecut și 20 în această ediție de campionat. A mai jucat 5 partide în Cupa României și două în Europa League, împotriva spaniolilor de la Athletic Bilbao.
  • 15 goluri a marcat Salomao în tricoul alb-roșu, toate în campionat, 9 în sezonul competițional 2017-2018 și 6 în acest campionat.