VIDEO | Claudiu Vaişcovici, încrezător în viitorul lui Dinamo: „La anul nu vom avea emoţii la play-off!”

Claudiu Vaiscovici, fost jucător la Dinamo și membru în board-ul DDB, a intervenit telefonic, marți, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, unde a analizat actualul lot al lui Dinamo, ”reconstruit” de Mircea Rednic (56 de ani) în această iarnă.

Vaişcovici este convins că la echipa din Ștefan cel Mare, va mai fi o reconstrucţie, dar la finalul sezonului, după ce Mircea Rednic va evalua toţi jucătorii pe care i-a adus în această pauză competiţională. Acesta crede că în anul următor Dinamo nu va mai avea emoţii pentru calificare în play-off:

”Am în continuare încredere în Mircea Rednic. El a avut o declaraţie foarte bună spunând că înainte de el au fost trei antrenori şi era normal să schimbe lotul. E normal, rezultatele nu sunt la ce ne dorim noi. El a adus jucătorii pe unde a găsit şi ce a găsit, dar sunt convins că lucrează pentru ca în vară să aducă jucători care erau prinşi în alte contracte, în alte cluburi. Probabil va avea şi în alt buget, dacă nu va contribui şi el la acel buget.

Tot rău stăm la linia de fund acolo, părerea mea! Nu am mai primit goluri cu aşa mare uşurinţă, dar suferim mult la construcţie, la relaţii de joc… se fac în timp astea. Va avea timp în etapele care au mai rămas să îşi formeze un nucleu de şase sau şapte jucători pentru că sunt convins că va renunţa la mulţi jucători şi va aduce jucători de soi. Sunt convins că in campionatul viitor nu vom avea nicio problemă cu play-off-ul”, a spus Vaişcovici la ProSport LIVE.

După înfrângerea în faţa celor de la FC Botoşani, scor 2-1, Dinamo a pierdut orice şansă de a se califica în play-off, iar duminică a remizat pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, scor 0-0. ”Câinii” vor încheia sezonul, sâmbătă, pe teren propriu cu Concordia Chiajna.