VIDEO | Mircea Rednic l-a ironizat pe Sorescu la conferința de presă

Dinamo s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1. „Câinii” au urcat, provizoriu, pe locul 9, depăşind Gaz Metan. Chiar şi aşa, vom juca în play-out, aspect demoralizator pentru unii jucători.

vivre.ro

Deian Sorescu se numără printre aceștia, declarând faptul că-i va fi greu să se mobilizeze după ce echipa noastră a ieșit din lupta pentru play-off. Pentru această afirmație însă, a fost rapid taxat de către Rednic. Antrenorul lui Dinamo, în vârstă de 56 de ani, nu a apreciat declarațiile fundașului său și l-a ironizat pe Dejan Sorescu, în conferința de presă.

„Nu s-a trezit bine, cred. Eşti profesionist, eşti plătit, normal că ne-am fi dorit să fim în play-off, dar dacă eşti în play-out… Am spus care este obiectivul nostru în această perioadă, să formăm o echipă puternică pentru sezonul următor. Cred că el nu a înţeles mesajul meu”, a declarat Mircea Rednic.

La finalul meciului, Deian Sorescu a declarat: „E dificil să jucăm al doilea an la rând în play-out. Nu mai e aceeaşi motivaţie, e o dezamăgire, dar trebuie să facem totul pentru a câştiga play-out-ul”.