VIDEO | Rednic confirmă plecarea lui Alexandru David, de la Dinamo

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, va pleca de la Dinamo. Situație neașteptată, nici de Mircea Rednic. Antrenorul nu știa nimic despre decizia conducătorului alb-roșilor, mai ales că ei doi au avut un pact îm momentul în care Rednic a revenit pe banca echipei.

Tehnicianul lui Dinamo, în vârstă de 56 de ani, a confirmat, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei Dinamo – Dunărea Călărași, faptul că Alexandru David(39 de ani) este foarte aproape de a se despărți de gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Tehnicianul ”câinilor” a precizat că a vorbit azi de două ori cu David și a lăsat de înțeles că despărțirea este iminentă.

”Da, am vorbit de două ori cu David. Nu este o veste plăcută, pentru mine, pentru Dinamo. Vreau să-i multumesc pentrr că a fost alături de mine în toată această perioadă. O perioadă grea, pentru că nu a fost ușor să schimbăm aproape toată echipa, să luăm astfel de decizii. Și financiar stăm mult mai bine. De la un buget de 140.000 de euro pe lună, am ajuns la 100.000 de euro pe lună. În ultimele 5 meciuri am luat 10 puncte. Regret că s-a ajuns la situația asta.

A fost solicitat de Răzvan Negoiță să intre în echipa lui pentru campania electorală, care va urma. Încă nu este 100%!

Am lucrat foarte bine cu el, chiar m-a ajutat. Și până să vin eu, a fost o perioadă grea la club pe care el a gestionat-o foarte bine. Mi-aș fi dorit să continuăm cu el!”, a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Dunărea Călăraşi.

Lasă un răspuns