FOTO | Naser Aliji după victoria cu Dunărea Călărași

Naser Aliji (24 de ani), fundașul stânga albanez, a fost primul transfer făcut de Mircea Rednic în noul lui mandat la Dinamo. Fotbalistul a fost lovit de fostul căpitan al lui Dinamo, Steliano Filip.

După victoria cu Dunărea Călărași (2-0), Naser Aliji a publicat pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare cu ochiul vânăt și urmele rămase din meciul de pe stadionul Dinamo.

„Așteptăm ca Nistor să marcheze în continuare, să ofere pase de gol, pentru a fi chemat la echipa națională. Trebuie să treacă peste supărarea că am ratat play-off-ul. Nu îi convine nimănui. E și vina lor, dar acuFotografii din peluzăm trebuie să privim în viitor, să construim pentru sezonul următor.

Ne-am apărat excelent, am avut și situații bune pe contraatac. Am obținut ce ne-am propus, o victorie în primul meci. Dunărea a jucat mult mai bine decât în meciul din returul sezonului regulat.

Mandanda e un portar bun. Dacă îl aveam pe el în meciul cu Botoșani, poate acum eram în play-off. Poate va rămâne și de anul viitor. Toți jucătorii care au sosit acum, au contracte pe minim un an jumătate. Rednic nu schimbă nimic!”, a declarat Rednic la conferința de presă.