ATAC LA MIRCEA REDNIC | Vezi ce spune Dinu Gheorghe

Dinamo a debutat cu o victorie în play-out, în fața Dunării Călărași. Noul președinte al grupării de pe malul Dunării, susține că antrenorul din Ștefan cel Mare a încercat mereu să îl copieze pe Mircea Lucescu.

Totodată, Dinu Gheorghe spune același lucru și despre Ioan Andone.

“Și el și Andone au încercat mereu să îl copieze pe Lucescu, să controleze totul, dar… sigur, poate fi team-manager, dar atunci lucrurile se schimbă. Team managerul trebuie să aibă altă forță financiară, în primul rând. Aici, la Dinamo, el e și finanțator, și team manager și antrenor… îi place probabil, Să sperăm că va reuși.

El e antrenor și datorită faptului că, în 2000, am fost cel care l-a împins în această meserie, la Rapid. Într-o dispută fantastică cu George Copos atunci, care se opunea total, dar am avut argumente și se pare că am avut mână bună cu Rednic”, a spus Dinu Gheorghe, conform Telekom Sport.

Dinu Gheorghe a revenit în Liga 1, după ce a acceptat oferta venită de la Dunărea Cășărași de a ocupa postul de președinte. Înainte să lucreze cu Dan Alexa, Dinu Gheorghe a mai trecut pe la Rapid București, FC Brașov, Astra Giurgiu și DINAMO, dar a ocupat și postul de manager general la ASA Târgu Mureș.

Lasă un răspuns