Steliano Filip, pentru prima dată adversarul lui Dinamo: “Dinamo e o echipa bună și le urez baftă!”

Steliano Filip, 24 de ani, fost căpitan al lui Dinamo, a semnat luna trecută cu Dunărea Călăraşi. Fundaşul a sosit în Liga 1 Betano sub comanda lui Dan Alexa, după ce a fost a părăsi formația croată, Hajduk Split.

În această etapă, prima din play-out, a fost pentru prima dată adversarul echipei la care s-a remarcat, Dinamo. Filip consideră că Dinamo are un lot bun și că rămâne dinamovist.

“Asta este, trebuie să uitam ce s-a întâmplat în această seară și să ne gândim la meciul cu Iași, pentru că avem nevoie de puncte.

Dinamo e o echipa bună, cu jucatori de valoare, cu un antrenor foarte bun. Le urez baftă. Nu prea vreau sa vorbesc de Dinamo, nu sunt eu în măsura, au fost multe schimbări, eu doar le doresc bafta.

Trebuie să salvam Dunărea de la retrogradare, să arătăm că suntem fotbaliști de valoare. Eu nu cred că este greu, pentru că avem un lot foarte bun, dar trebuie să fim mai atenți și să profităm de ocazii.

E problema celor care m-au apostrofat. Chiar dacă am avut putine realizari, eu am fost singurul fotbalist de la Dinamo care a fost la EURO. Am câștigat un trofeu cu Dinamo. Eu sunt acum jucătorul Dunarii și mă gandesc doar la actuala mea echipa”, a spus Steliano Filip, la finalul meciului.

Steliano Filip (24 de ani) a fost în lotul naţionalei României la Campionatul European din 2016. Potrivit site-ului Transfermarkt, acesta a avut cea mai bună cotă de piaţă în vara anului 2017, înainte de transferul la Hajduk Split, 1,4 milioane de euro.

Lasă un răspuns