LPF a vândut drepturile TV pentru perioada 2019-2024. Unde se văd meciurile din LIGA 1 în următorii 5 ANI

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, sâmbătă, prin vocea directorului de comunicare Marius Mitran, că a vândut drepturilor TV din Liga 1 pentru următoarele cinci sezoane. Contractul oficial se va semna până la finalul lunii martie.

vivre.ro

LPF a anunțat că meciurile din Liga 1 vor fi difuzate, ca și până acum, de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport / Look TV. Valoarea noului contract va fi de 27,5 milioane de euro fără TVA, identic cu cel care urmează să se încheie ]n vara anului 2019.

“S-a rezolvat, se semnează luna aceasta. E o chestiune de zile, de săptămâni poate. Se semnează în termenii vechiului contract, poate chiar mai mult. E la fel ca până acum, meciurile vor fi transmise de aceleași posturi.

În ceea ce privește transmisia, vor fi mai multe schimbări, dar sunt de amănunt. Vicepreședintele Robert Pongraz a lucrat la asta. În pachetul media vor fi câteva modificări, legate de cum se va filma.

În momentul ăsta, varianta pay-per-view nu este viabilă. Nu poți avea o aplicație pe care lumea să o cumpere ca să vadă meciurile de fotbal, obiceiul de consum în România este altul”, a spus Marius Mitran, directorul de comunicare LPF, la Pro X.

  • 99,6% dintre gospodăriile din România sunt abonate la servicii TV, conform unui raport ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii).

Lasă un răspuns