VIDEO | Concluzia lui Nistor, pentru ratarea play-off-ului

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor a fost invitat, duminică, în studioul Radio Dinamo. Mijlocașul a vorbit despre cauzele ratări calificări în play-off-ul Ligii I.

Dinamovistul este de părere că, insuccesele sunt cauzate de calitatea transferurilor făcute, înainte de sosirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare.

„Din punctul meu de vedere și cred că și al dumneavoastră, au fost făcute transferuri greșit în trecut și asta s-a văzut. Mai cred, cu putință șansă, așa cum a spus și Mircea Rednic, puteam să ne calificăm în play-off.

Chiar dacă, unele persoane au spus, că cei de la Sepsi, câștigau un punct în meciul cu CFR. Eu nu cred acest lucru. Eu cred că era posibil, ca noi să obținem toate punctele, dacă nu pierdeam cu FC Botoșani”, a afirmat Dan Nistor.

Căpitanul lui Dinamo, a vorbit și despre partida din prima etapa a play-out-ului. Meci câștigat de „câini”, cu scorul de 2-0. Mai mult, Nistor a explicat și reușita sa, de la primul gol: „Am șutat cu interiorul piciorului, dacă vă uitați atent la relori, veți vedea că nici nu m-am uitat la poartă.

Oricum, echipa celor de la Călăraşi, este una bună! Mai ales dacă luăm fiecare jucător în parte”, a mai spus Nistor, pentru Radio Dinamo.