VIDEO | Dan Nistor, cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic!

Dan Nistor (30 de ani) a ajuns la trei goluri și opt assist-uri în acest sezon din Liga 1. Căpitanul lui Dinamo, vorbeşte la superlativ și laudă munca depusă de Mircea Rednic pe banca „câinilor”.

”Nu l-am cunoscut pe nea Mircea dar mi-a lăsat o impresie extraordinară. Cred că are bagheta magică la el şi a reuşit să facă multe lucruri interesante, nu numai la noi la fotbal cât şi la Săftica, anumite chestii ce ţin de interiorul nostru. M-a surprins plăcut, nu mă aşteptam să fie aşa de bun”, a spus Nistor pentru Radio Dinamo.

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

  • Şase victorii, şase rezultate de egalitate şi patru înfrângeri a bifat Dinamo sub comanda lui Mircea Rednic, aflat la al patrulea mandat pe banca tehnică a acestora.
  • Cu 19 puncte, Dinamo este lider în play-out, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, următoarea adversară a echipei lui Mircea Rednic.