VIDEO | Ovidiu Semen  reacţionează după incidentele de la Focșani:  ”Cum au cumpărat steliştii atâtea bilete?”

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a câştigat, duminică, medalia de bronz a Cupei României, după ce a învins în finala mică a Turneului Final Four de la Focşani, formaţia CSM Focşani, scor 32-30 (14-14). Trofeul fiind cucerit de Poli Timişoara, după ce a învins-o în finală pe CSA Steaua București cu scorul de 31-27 (15-14), în Sala Sporturilor din Focșani.

Semifinala Dinamo – Steaua a fost precedată de violenţele dintre suporteri, care au pătruns pe teren şi au fost evacuaţi de Jandarmie, 450 de fani ajungând apoi la Poliţie pentru a fi interogaţi. Suporterii celor două echipe au primit interdicţie de a asista la meciurile de duminică.

Team managerul echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti, Ovidiu Semen, a comentat incidentul la ProSport LIVE. Acesta a contestat modul în care suporterii au fost controlaţi la intrarea în arena din Focşani.

”Din păcate, părerea mea, a fost o proastă organizare la acest final four al Cupei României la Focşani. S-au anunţat grupuri de suporteri foarte mari, chiar imi pun atâtea semne de întrebare cum au putut să cumpere atâtea bilete suporterii stelişti, 300 de bilete. Ai nostri au cumpărat 100 de bilete, le-am şi declarat la jandarmerie.

Suporterii stelşiti au venit special să se bata. Vă daţi seama, de la 16:50 la 17:30 mai erau 40 de minute. În 40 de minute să bagi 1000 de persoane, să faci controlul? Era aproape imposibil. Am şi spus jandarmilor şi şefului de dispozitiv că eu nu văd ceva bine organizat. Le-am spus că ei au experienta la ei, pe plan local, nu ştiu ce inseamna două grupuri de suporteri.

Eu zic că da, mai ales că la ultimul meci care s-a organizat la sala polivalentă între Steaua şi Dinamo au fost incidente, şi jandarmeria ştia la ce să se aştepte, toţi şi-au luat măsurile de rigoare din timp”, a spus Semen la ProSport LIVE.

  • Dinamo a fost învinsă în semifinale de Steaua, scor 26-25, iar CSM Focşani a fost eliminată de Poli Timişoara, care s-a impus, cu 25-18.

Lasă un răspuns