VIDEO | Asta este șansa lui Deian Sorescu! Vezi reacția lui Rednic de la conferinţa de presă

Deian Sorescu are evoluții excelente în ultima perioadă și acestea a fost recompensate printr-o convocare la echipa națională a României.

starshiners.ro

Selectionerul Romaniei U21, Mirel Radoi, a anunțat vineri, 15 martie, lotul final al jucătorilor convocați pentru stagiul de pregătire din Spania, programat în perioada 19-26 martie. Așadar, în lotul reprezentativei de tineret a României va vor face parte și doi dinamoviști: Ricardo Grigore și Deian Sorescu.

Acest lucru a fost comentat de antrenorul nostru, Mircea Rednic. „Puriul” se declară bucuros pentru convocarea celor doi, dar în special pentru Sorecu.

„E o surpriză plăcută că a fost convocat la U21 Deian (n.r. Sorescu). Chiar mă bucur foarte mult pentru el. Acum eu sunt foarte îngrijorat ce-o să facă Nistor fără el, că n-o să mai aibă şofer”, a spus Rednic la conferinţa de presă, premergătoare meciului cu Gaz Metan.

Mircea Rednic a comentat și decizia lui Cosmin Contra, de a nu îl selecționa pe Dan Nistor. Mijlocașul nostru, fiind într-un conflict cu cel poreclit „Guriță”.

„Cu Nistor am văzut că n-a mers tactica mea. N-am reuşit să-l fac pe Contra să zică: «Hai că-i arăt eu lui Strâmbu şi îl chem pe Nistor!». Îmi pare rău, e un jucător care poate face diferenţa! Mi-a lipsit mie, cu el în echipă eu cred că puteam fi în play-off. El zice că nu e afectat, dar cine nu îşi doreşte să fie la naţională?! Eu nu vorbesc aici de dragul de a propune un jucător.

watchshop.ro

Aveai nevoie de un jucător ca Nistor! E un jucător de experienţă, care îţi poate face diferenţa! Putea să fie chemat! Nu vreau să o ia ca pe o critică, pentru că el îşi asumă responsabilitatea, dar eu mi-am spus părerea lucrând cu Nistor zi de zi”, a spus Rednic la conferinţa de presă, premergătoare meciului cu Gaz Metan.