VIDEO | Klimavicius: „Pentru mine, Dinamo înseamnă o provocare nouă”

Linas Klimavicius, internațional al primei reprezentative Lituaniei pentru debutul în preliminariile Campionatului European din 2020.

Fundașul central, în vârstă de 29 de ani, a fost prezent la conferința de presă organizată înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș.

„Este o onoare pentru mine să joc pentru echipa naţională. În primul rând cred că pentru fiecare jucător contează să evolueze pentru naţionala ţării sale. Se poate spune că venirea mea la Dinamo e un motiv pentru a ajunge la naţională, eu vreau mereu să joc din ce în ce mai bine, pentru că este o bună oportunitate pentru mine să joc la naţională. Sunt bucuros că mă aflu aici. Îmi place foarte mult Bucureştiul, e un oraş care este pe placul meu şi al familiei mele. Îmi place să urmăresc şi jocurile altor echipe. Nu ştiu cine ar putea câştiga campionatul. Poate CFR Cluj, de ce nu? Pentru mine, Dinamo înseamnă o provocare nouă, mă bucur să fiu aici. Am urmărit câteva imagini cu fanii lui Dinamo, fac tot ce le stă în puteri să ajute echipa. Vrem ca anul viitor să luptăm pentru titlu”, a declarat Linas Klimavicius la conferința de presă.

  • Lituanianul este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro.