Dan Nistor, bucuros de convocarea la naţională. Vezi primele reacții

Au fost semne de întrebare de convocarea lui Gicu Grozav în lotul pentru meciurile cu Suedia-România (23 martie) şi România-Feroe (26 martie), mulţi au fost surprinşi că dinamovistul Dan Nistore din nou a fost ocolit.

După ce, Cosmin Contra a întâmpinat probleme înaintea debutului naţionalei României în preliminariile Euro 2020. Dinamovistul a fost chemat de urgență la echipa națională.

George Țucudean, Gicu Grozav, Paul Anton și Răzvan Marin au probleme medicale, iar Contra nu se va putea baza pe ei.

În locul lor, Cosmin Contra a decis să îi cheme de urgență pe Dennis Man și Dan Nistor. Daca dinamovistul va fi folosit în una din cele doua partide, el va bifa prima selecție într-o partidă oficială pentru naționala României.

“Sunt fericit că voi face parte din lotul cu care România va debuta în preliminariile Campionatului European. Sper ca acesta să fie doar un prim pas și să demonstrez selecționerului că nu a greșit atunci când m-a chemat”, a spus Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Mircea Rednic a vorbit și el de convocarea de ultim moment a jucătorului sau: “Mă bucur că a ajuns, în sfârșit, Nistor la echipa națională, el era oricum dezamagit că nu a fost convocat de selecționer. E un jucator foarte bun, a demonstrat-o, chiar daca Dinamo joacă în play-out. Sper să ajute echipa în această dubla extrem de importantă”, a declarat “Puriul”.

Lasă un răspuns