HANDBAL | Daniel Georgescu: ”Rugăm federația să-i suspende și pe spectatorii pașnici din Focșani

Daniel Georgescu, fost vicepreşedinte al FR de Handbal şi creatorul ”New Dinamo”, clubul care a reprezintat în ultimii ani România în Liga Campionilor, este revoltat de ultima decizie a Comisiei Centrale de Disciplină, fiind convins că Federația Română de Handbal nedreptățește în mod voi și repetat Clubul Dinamo.

Aceasta, a făcut o declarație, pentru handbalmania.ro, imediat după ce a fost anunțată decizia comisiei de disciplină a Federației de Handbal.

„După ce că nu ne-au dat punctele la cotestația cu Călărașiul, iar altă echipă le-a primit, după ce că au avut loc acele evenimente în sala din Focșani, unde organizatoare au fost federația și clubul din Focșani și văd că nu sunt sancționați cei care au organizat, ci cei care au fost prezenți, pentru mine lucrurile sunt foarte clare. Să ne spună cui și unde vor să trimită titlul, ca să nu-i mai deranjăm.

Acesta e motivul pentru care, așa cum mai declarat, eu nu mai am ce să caut în acest handbal. Prin această sancțiune este vizat clubul Dinamo și nu clubul Steaua, pentru că în sala noastră este prezentă o galerie semnificativă la fiecare meci și toate echipele masculine care au trecut prin sala Dinamo au declarat că echipa noastră, împreună cu galeria, este imbatabilă. Această măsură este, așadar, clar împotriva clubului Dinamo, întrucât la meciurile Stelei, dacă sunt 10 spectatori și nu este o ironie, ci pur și simplu o constatare.

Deci Dinamo a avut 60% din spectatori în afara sălii, iar suporterii dinamoviști au fost atacți de către cei de la Steaua, iar acestea sunt lucruri văzute de toată lumea, iar tu dai aceeași sancțiune ambelor cluburi. Oare de nu i-au sancționat și pe spectatorii din Focșani? Rugăm federația să-i suspende și pe spectatorii pașnici din Focșani, care au avut nesimțirea să sară în teren să se protejeze, împiedicând desfășurarea meciului. Au mai încercat să ne suspende anul trecut, după un joc al nostru la Constanța, însă au renunțat, fiincă Jandarmeria le-a transmis, la cererea lor, că suporterii noștri nu s-au făcut vinovați de incidente, iar noi am luat apoi al treilea titlu consecutiv”, a declarat Daniel Georgescu, pentru sursa mai sus citată.

Federația Română de Handbal, a sancționat echipa noastră cu două etape, fără spectatori. –>VEZI AICI DECIZIA FRH<–