FRH a decis sancționarea lui Dinamo, după meciul cu Steaua din Cupa României

Partida dintre Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României la handbal masculin, a fost precedată de violenţele dintre suporteri, care au pătruns pe teren şi au fost evacuaţi de Jandarmie, 450 de fani ajungând apoi la Poliţie pentru a fi interogaţi.

Federaţia Română de Handbal a emis un comunicat, cu sancțiunile primite de Dinamo, Steaua, respectiv Marian Ștefan, vicepreședinte al clubului CS Dinamo București.

“În legătură cu rapoartele suplimentare ale observatorilor Pavel Vasile, Serbu Ion, cât și a arbitriilor Iliescu Radu și Manea Doru, delegați la jocul din Cupa Romaniei Fan Curier (M) dintre echipele CSA Steaua București și CS Dinamo București, văzând și punctul de vedere al domnului Marian Ștefan, vicepreședinte al clubului CS Dinamo București, comisia decide:

Sancționarea clubului CS Dinamo București cu disputarea a 2 jocuri oficiale, pe teren propriu, fără spectatori conform art, 69.4 coroborat cu 69.3 lit. B, începând cu data de 20.03.2019 pentru comportament neregulamentar al spectatoriilor proprii.

Sancționarea clubului CSA Steaua București cu cu disputarea a 2 jocuri oficiale, pe teren propriu, fără spectatori conform art, 69.4 coroborat cu 69.3 lit. B, începând cu data de 20.03.2019 pentru comportament neregulamentar al spectatoriilor proprii.

Sancționarea domnului MARIAN ȘTEFAN (CS Dinamo Bucuresti) cu AVERTISMENT conform art. 42.1 raportat la 55.2, lit A pentru comportare nesportiva”, se arată în comunicatul de presă al FRH.

Un gând despre &8222;FRH a decis sancționarea lui Dinamo, după meciul cu Steaua din Cupa României&8221;

Lasă un răspuns