Rachid Ait-Atmane, riscă să plece din Ștefan cel Mare. Vezi de ce și ce spune Mircea Rednic

Mijlocaşul algerian Rachid Ait-Atmane, este unul dintre străinii care s-au implementat repede la Dinamo.

Fotbalistul cu meciuri în LaLiga pentru Sporting Gijon și în Jupiler League pentru Beveren, a ratat două meciuri oficiale de când a semnat cu „câinii”, el semnând cu Dinamo, în noiembrie 2018, un contract valabil doar până în vara acestui an. Algerianul ar dori să continue în Ștefan cel Mare, doar că noua înțelegere întârzie să se parafeze.

Potrivit unei publicații sportive, francezul cu origini algeriene a evitat să dea un răspuns concret atunci când dinamoviștii i-au oferit noul contract ce stipula o creștere salarială de la 5.000 la 7.000 de euro. După câteva săptămâni, Atmane a transmis că ar fi de acord cu remunerația, doar că roș-albii au pus afacerea în „stand by”. Această decizia îi va aparține lui Mircea Rednic.

„Puriul”, spunând: „Trebuie să ne gândim, nu ne grăbește nimeni. Rachid să dea pase, goluri, să fie util pentru Dinamo. Să vedem ce se va întâmpla și în meciurile viitoare. La echipă vor rămâne toți cei care se înhamă la performanță. Criteriile de selecție sunt riguroase”, a comentat tehnicianul roș-albilor.

  • 11 meciuri a adunat Rachid Ait-Atmane pentru Dinamo, 10 în sezonul regulat
  • 500.000 de euro este cota mijlocașului venit liber de contract în „Groapă”
  • 4 cluburi are algerianul în CV: Lens, Sporting Gijon, Tenerife și Beveren