EXCLUSIV | Mihai Popescu: “Nu îmi doresc să stau pe bancă!” Vezi ce spune despre revenirea la Dinamo

Mihai Popescu a fost împrumutat de Dinamo în Scoția, la St. Mirren. Fundașul central în vârstă de 25 de ani va juca în Ţara Albă pănâ la vară, iar scoțienii vor avea prima opțiune pentru cumpărare.

Dinamovist desăvârșit, Popescu, a stat de vorbă cu noi și ne-a spus cum se simte la St. Mirren. Fotbalistul, a afirmat: “Din punctul meu de vedere, eu zic că e un pas înainte pentru mine. Mă aflu într-un campionat nou, o nouă țară. Mi-a fost puțin mai greu la început, dar acum au trecut deja două luni.

Consider, că echipa devine mai puternică și ne dorim să o salvăm, de la retrogradare”, a declarat Mihai Popescu, pentru doardinamo.com.

Mihai Popescu, a analizat situația de la Dinamo, dar și viitoarea sa oportunitate de a revenii în Ștefan cel Mare.

“Momentan sunt jucătorul lui St. Mirren. Aceștia, au prima opțiune de cumpărare. Eu dacă demonstrez să rămână, scoțienii, mă pot transfera definitiv, având prima opțiune de transfer. Dacă ei nu vor activa această clauză, voi reveni la Dinamo.

În cazul în care, Dinamo consideră că nu are nevoie de mine, mă voi transfera la alt club. Nu îmi doresc să stau pe bancă, doresc să fac performanță. Am o vârstă, la care, consider că pot juca pentru o echipă bună și să îmi creez o carieră”, a mai spus fundașul central în vârstă de 25 de ani, pentru doardinamo.com.

  • Mihai Popescu a bifat 13 meciuri pentru Dinamo în actualul sezon, în care a reușit să înscrie de două ori.
  • Dinamovistul are 39 de meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare. În cariera sa, fundașul central a mai evoluat la Dunărea Călărași, ACS Berceni și FC Voluntari.
  • Popescu, este cotat la suma de 500.000 de euro, conform site-ului de specialitate: transfermarkt.com.

Lasă un răspuns