VIDEO | Cum crede Adrian Mihalcea că putem învinge echipa Spaniei

Fostul atacant dinamovist Adrian Mihalcea (42 de ani), unul dintre secunzii lui Cosmin Contra (42 de ani) de la echipa națioanlă, a lăsat să se înţeleagă, miercuri dimineaţa, în emisiunea ProSport LIVE, că reprezentativa Spaniei are şi puncte nevralgice.

Adversara tricolorilor din Grupa F a preliminariilor Euro 2020 e percepută drept favorită a seriei în care au fost repartizaţi tricolorii, dar Mihalcea transmite optimism. Condusă de Luis Enrique, Furia Roja a învins acasă, 2-1 Norvegia, şi s-a impus ieri în deplasare, 2-0 cu Malta.

„Am văzut meciul cu Norvegia. E aceeaşi echipă cu o posesie extraordinară, dar nu mai pare la fel de sigură. Schimbă generaţiile şi asta se vede. Au primit gol cu Norvegia, cu Malta nu au dominat foarte clar. Mi-ar plăcea ca în meciul cu noi să prindem un vârf de formă, iar ei să nu fie la capacitate maximă”,a spus Adrian Mihalcea, la ProSport LIVE.

Victoria fără emoții pentru tricolorii în preliminariile pentru Euro 2020. România a câștigat cu 4-1 (3-1) disputa cu naționala din Insulele Feroe de la Cluj-Napoca și a urcat pe locul 3 în clasamentul grupei.

Acest succes ne menține în cărți pentru calificarea la turneul final care se va disputa în 12 orașe europene, printre care și București, dar următoarele ”bătălii” din preliminarii vor fi decisive pentru tricolori.

CLASAMENTUL După Două Etape

1. Spania 6p

2. Suedia 4p

3. România 3p

4. Malta 3p

5. Norvegia 1p

6. Insulele Feroe 0p

  • Etapa viitoare, a treia, se joacă Insulele Feroe – Spania, Norvegia – România şi Suedia – Malta, în meciuri programate pe 7 iunie 2019.