VIDEO | Mircea Rednic, ironic după convocarea lui Nistor la naționala

Astăzi, la conferinţa de presă, premergătoare meciului cu Hermannstadt. Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost ironic, atunci când a fost întrebat de convocarea lui Dan Nistor.

bestkids.ro

Dinamovistul a fost chemat de urgență, două ce problemelor pe care le-au acuzat Răzvan Marin şi Paul Anton. Cosmin Contra a avut nevoie de el pentru meciurile naţionalei României cu Suedia şi cu Insulele Feroe. Însă mijlocaşul lui Dinamo n-a prins niciun minut în niciuna dintre cele două partide.

„Bine că jucătorii au revenit de la loturile naţionale, acesta este un punct pozitiv. Că şi-ar fi dorit să joace mai mult, asta e altceva. E şi normal să fii puţin supărat, dar asta trebuie să te ambiţioneze, iar până la următoarea convocare trebuie să joci foarte bine şi vei fi din nou convocat la echipa naţională.

Eu cred că Nistor ar fi putut să şi joace, dar, dacă antrenorul a decis altceva, nu vreau să critic şi nu vreau să comentez. Mi-aş fi dorit să joace, şi-ar fi dorit şi Nistor să joace, nu doar să fie acolo prezent. Am înţeles că s-a încălzit bine la ultimul meci, iar asta e foarte bine pentru partida noastră cu Hermannstadt”, a declarat Mircea Rednic.