Ce salariu vrea Diego Fabbrini ca să semneze cu Dinamo

Italianul de 28 de ani a avut un sezon excelent la Botoşani, însă nu ia în calcul să mai rămână în Moldova.

Așadar, ar putea da lovitura pe piaţa de mercato din România. Mircea Rednic l-ar putea aduce pe Diego Fabbrini. Mijlocașul Botoșaniului, a acceptat salariul propus de Ionuț Negoiță, dar vrea o primă de instalare considerabilă.

Ionel Dănciulescu a recunoscut interesul „câinilor”, pentru mijlocul italian: „Am vorbit cu agentul său, la meciul amical de la Tunari. Mi-a spus ce pretenţii are, acum mingea e în curtea celor care sunt responsabili cu finanţele. Sunt nişte pretenţii normale, având în vedere că el devine un jucător liber din vară. Eu cred că se poate să îl plătim, dar ar fi un efort. Oricum, se pot întâmpla foarte multe până la vară”, a spus Danciu.

Dorit de FCSB și Astra, Fabbrini poate veni în Ștefan cel Mare, doar dacă Ionuț Negoiță, îi va accepta pretențiile.

În primă fază, italianul a cerut un salariu lunar de 15.000 de euro, Negoiță i-a oferit doar 7.000 de euro, iar acum s-a ajuns la un comun acord în jurul sumei de 10.000 de euro pe lună. Problema este alta! Fabbrini a acceptat să primească un salariu mai mic, dar cere o primă de instalare de 50.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă Ionuț Negoiță este dispus să facă acest efort financiar. Probabil, astăzi la conferinţa de presă, Mircea Rednic va oferii mai multe detalii.

În cariera sa Diego Fabbrini a mai evoluat pentru Empoli, Udinese, Siena, Watford, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Real Oviedo. De asemenea, mijlocașul ofensiv de la Botoșani are și o selecție în naționala Italiei, în 2012.

  • 4 goluri în 21 de meciuri a marcat Fabbrini în acest campionat