Dan Nistor, mulțumit de rezultatul cu Hermannstadt: „Am făcut ce ne-a spus Mircea”

Dinamo București a câștigat pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Elevii lui Mircea Rednic au rezolvat meciul din primul sfert de oră.

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor (30 de ani), a dat asigurări, că echipa noastră, va arătat mult mai bine începând cu sezonul viitor.

„Am făcut ce ne-a spus Mircea, am bătut foarte bine fazele fixe. Asta am făcut, am început bine și am înscris de două ori. Ne-am relaxat în repriza secundă, la avantajul scorului, dar asta putea să ne coste pe final. Ne bucurăm că s-a terminat cu bine.

E reconstrucție, dar vor mai pleca și vor mai veni jucători. Abia la vară veți vedea adevărata față a lui Dinamo. Locul nostru nu este aici!”, a declarat Nistor la finalul meciului.

Dinamovistul a vorbit și despre convocarea la echipa națională pentru mecurile cu Suedia, 1-2, și Insulele Feroe, 4-1, partide în care nu a bifat nici măcar un minut.

„Ne-a părut rău că am pierdut în Suedia, dar nu înțeleg toate criticile apărute. Ar trebui să fim susținuți necondiționat! M-a bucurat convocarea, eu n-am nimic cu Contra. Nu știu ce a fost cu Mitriță, eram la încălzire, nu am auzit nimic”, a mai spus Nistor.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe primul loc în play-out, iar Hermannstadt ocupă locul de baraj.

CLASAMENT PLAY-OUT:

Dinamo – 22 puncte

Gaz Metan – 22 puncte

Poli Iaşi – 20 puncte

FC Botoşani – 19 puncte

FC Voluntari – 17 puncte

Hermannstadt – 17 puncte

Dunărea Călăraşi – 12 puncte

Concordia Chiajna – 11 puncte