Mircea Rednic nemulțumit, la finalul meciului “Sibiul ne-a pus probleme”

Dinamo a câştigat fără probleme în faţa lui Hermannstadt, scor 2-0, iar Mircea Rednic a fost nemulțumit, la finalul meciului, de evoluția lui Dinamo în repriza secundă.

Tehnicianul a vorbit și despre jucătorii pe care-i va păstra și în sezonul următor. Mai mult, “Puriul” a anunţat două noi transferuri în Ştefan cel Mare şi a vorbit despre modul în care ”câinii” pregătesc sezonul viitor.

“Mi-a plăcut prima repriză, am dat două goluri, am mai avut o ocazie mare la Papazoglou, apoi, în partea a doua, nu am mai jucat aşa bine. Sibiul ne-a pus probleme, cred că meritau şi ei un gol, dar noi am fost mai buni şi meritam victoria.

Montini e un atacant care nu iartă. A avut o ocazie şi a marcat. Dar vreau mai mult de la el, să fie prezent şi pe faza defensivă. El e un transfer foarte bun.

Apărarea va rămâne, portarul nu știm, că e sub formă de împrumut. La mijloc am câteva semne de întrebare. Nistor rămâne. Ioan Filip rămâne. În atac lucrurile sunt ok.

Noi pregătim foarte serios sezonul viitor. Am început cu un alt lot în 2019, avem cinci victorii. N-o să mai vină nimeni în afară de Elvis, care a semnat deja, şi de Mallo, care urmează să semneze şi nici nu mai pleacă nimeni. În vară, cel mai probabil, vor mai sosi trei sau patru jucători”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Lasă un răspuns