Vasile Miriuță, supărat după Dinamo – Hermannstadt: „S-a jucat meciul în primele 15 minute”

Dinamo a obținut o victorie importantă în runda a 3-a din play-out-ul Ligii 1, în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0.

Cele două goluri înscrise de Montini și Klimavicius au venit în primele 15 minute ale partidei. La finalul meciului, antrenorul Vasile Miriuță a răbufnit după al treilea meci din playout fără victorie.

„Am făcut aceleași greșeli ca în meciul cu Chiajna, două centrări, două goluri. Două erori individuale, credeți-mă, săptămâna aceasta am lucrat fazele fixe, dar am greșit iar, s-a jucat meciul în primele 15 minute. A doua repriză am fost peste ei, am avut 2-3 ocazii, degeaba dacă nu o dai în poartă. Am avut bara lui Dâlbea, Blănaru de la 2 metri, poate dacă intra, alta era situația. Fotbalul te pedepsește. L-am schimbat și pe Mijuskovic, care a jucat execrabil”, a spus la finalul meciului, Vasile Miruiță.

Întrebat de reporterul TV Digi Sport, Viorel Grigoroiu, ce se întâmplă cu Hermannstadt, o echipă care a fost foarte aproape de play-off, să piardă meciuri pe bandă rulantă, Miriuță s-a enervat: „De ce mă provoci? Cine a vorbit despre play-off la Hermannstadt?! Eu știu ce jucători am. Jucăm să rămânem în Liga 1, ăsta e obiectivul”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s