O nouă „fumigenă” de presă. Vezi ce a declarat Florin Prunea după ce a apărut informaţia că a acceptat funcţia de manager general la Dinamo

Florin Prunea (50 de ani) a evoluat pentru Dinamo în perioadele 1985 – 1988, 1992-1998 şi 2000- 2002. Fostul portar are 40 de apariţii la echipa naţională a României, pentru care a participat la Campionatul Mondial din 1994 şi cel din 1998.

După ce s-a retras din activitate, acesta a lucrat la Federaţia Română de Fotbal, în funcţia de şef al departamentului de relaţii internaţionale, dar şi la Dinamo, Astra, dar a l CSM Iași, unde a fost manager sportiv.

În spațiul public a apărut o informație în care fostul portar s-ar fi înțeles cu patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, și ar ocupa funcția de director general. Într-un interviu acordat Telekom Sport, Florin Prunea neagă informaţia.

Cu toate acestea, Prunea a recunoscut însă că a vorbit cu Mircea Rednic despre această variantă.

”Am fost invitaţi amândoi (n.r. el şi Mircea Rednic), pentru că ne-am întâlnit la meciul Petrolul – U Cluj. Am fost invitaţii lui Neluţu Sabău. Şi sigur că am discutat, despre fotbal în general. Dar nu. Deocamdată, nu se pune problema să vin la Dinamo. Am discutat mult cu Mircea, gândim aproape la fel fotbalul, dar nu există nicio ofertă oficială. Am avut discuţii (n.r. în trecut) şi cu Ionuţ Negoiţă, şi ceilalţi Dinamo, dar n-a fost să fie.

Deocamdată, nu pot să vorbesc, nu am nicio ofertă. Nu ştiu la ce să mă aştept. Dacă va fi ceva mai departe, chiar nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreodată Mircea îmi voi cere ajutorul, eu îl voi ajuta, indiferent dacă o să fiu sau nu la Dinamo, pentru că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Am avut oferte şi de la alte echipe, dar, deocamdată, nu sunt tentat să revin foarte repede”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

  • Prunea a mai avut o tentativă de a veni la Dinamo la finalul anului trecut, dar n-a căzut la un acord cu Ionuț Negoiță.