Se vinde Dinamo? Vezi declarația lui Florin Prunea

Ionuţ Negoiţă încearcă de ceva vreme să cedeze clubul, însă până acum n-a avut prea mult succes.

Suma pe care Negoiță ar dori-o este de 6 milioane de euro în schimbul a 80% din cele 93 de procente, cât deține în acest moment. Cine cumpără Dinamo de la Ionuț Negoiță nu achiziționează și cel mai important element: palmaresul istoric! Afaceristul de la RIN are drept de folosință pe perioadă nelimitată, iar acest drept se va transmite oricui va lua clubul de la Negoiță. Brandul Dinamo este deținut în acest moment de Nicolae Badea, prin intermediul vechii societăți pe care activa echipa de fotbal, ASC Dinamo.

Florin Prunea, fostul mare portar al echipei naționale, dar și a lui Dinamo este însă de părere că finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare nu este atât de convins de această variantă. Fostul portar spune că a avut acces la contractele pe care le plăteşte Dinamo şi susţine că investiţiile nu sunt deloc mici, semn că are planuri serioase:

”(Se va materializa ideea lui Ionuţ Negoiţă de a vinde clubul?) Eu cred că da. La un momentdat va fi cineva care să deţină pachetul majoritar, pentru că Dinamo e un nume şi un brand. Împreună cu FCSB sunt cele mai importante branduri din ţară şi se va găsi cineva.

Dar nu ştiu dacă va vinde. Să vedem. Eu aşa cum ştiu şi din ce investiţii face la Dinamo, am văzut şi documente cu salariile, e o chestiune care pe mine mă depăşeşte. (Adică?) Să vedem dacă va vinde. Deocamdată, nu văd cumpărători interesaţi”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

  • 7% este procentul de acțiuni pe care Badea îl mai are din societatea patronată de Negoiță
  • Ionuț Negoiță deține în acest moment lotul de jucători, cotat la 7,1 milioane de euro, baza de pregătire de la Săftica și autocarul echipei

Lasă un răspuns