VIDEO | Mihai Răduț e aproape de un transfer la Dinamo

Dinamo București continua cu mișcările importante pe piața transferurilor. „Câinii roșii” pregătesc deja echipa pentru sezonul viitor iar Mircea Rednic, pregătește această mutare.

Astăzi, în conferinţa de presă, premergătoare meciului cu Concordia Chiajna antrenorul lui Dinamo a vorbit despre această posibilitate.

”Mihai Răduț e un jucător pe care l-am dorit, îl doresc în continuare. Vorbește tot timpul cu Luana. Își dorește să se întoarcă. Mă amenință tot timpul că vine. Vrea să își rezilieze contractul.

Mi-a promis. Sunt sigur că vom găsi un acord. Dacă își dorește să vină în România, va veni la Dinamo. Va câștiga mai mult de 18.000 de euro dacă va avea performanțe”, a spus Rednic, la conferința de presă.

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a fost aproape de Dinamo în această iarnă. Mihai Răduț este legitimat la Lech Poznan, dar în acest sezon a pierdut contactul cu primul 11 al formației poloneze. Fostul international român își încheie contractul cu trupa poloneză în această vară.

El a fost aproape de echipa lui Mircea Rednic în iarnă, dar Lech Poznan a cerut bani pentru a renunța la fotbalistul român. Cum Dinamo nu a fost de acord să plătească pentru Răduț, acesta a rămas în Polonia măcar până la vară.

  • Mihai Răduț a jucat la FCSB între 2010 și 2014

Lasă un răspuns