VIDEO | Denis Ciobotariu: “Sunt sigur că la anul vom intra în play-off”

Fundașul central al formației Dinamo București, Denis Ciobotariu, a fost prezent astăzi pentru prima oară în carieră la o conferință de presă organizată de clubul din Ștefan cel Mare.

“Cei de la Chiajna vor veni cu o ambiţie în plus, au o echipă solidă, chiar dacă nu au rezultate. Individual au jucători buni. Întotdeauna va fi o mândrie să joci la Dinamo pentru că este un nume şi este un brand. În play-out nu se pune problema primelor, după părerea mea. Sunt sigur că la anul vom intra în play-off şi mă bazez pe nea Mircea, un antrenor foarte bun cu o mare experienţă. Are atâtea titluri câştigate, are o mare experienţă şi ştie ce trebuie să facă.

Acum e trist să vedem stadioanele goale, dar este şi vina noastră pentru că nici noi nu facem performanţă ca să atragem suporteri. Şi suporterii au aşteptări de Dinamo, nu de play-out. Eu aş veni pe stadion dacă aş fi suporter pentru că un suporter adevărat ar trebui să vină şi în liga a doua, mă uit şi la Petrolul şi la celelalte echipe”, a declarat Ciobotariu la conferinţa de presă.

Lasă un răspuns